Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Opt ambulanțe și o autospecială pentru transport victime multiple trimise la accidentul de la Blândești - FOTO

Opt ambulanțe și o autospecială pentru transport victime multiple trimise la accidentul de la Blândești - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Avand in vedere numărul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentară resurselor medicale la fata locului.

Spre zona incidentului rutier au fost trimise mașini de stingere, o descarcarare, o autospeciala pentru transport victime multiple, 2 ambulante SMURD și 6 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

In microbuz erau 9 persoane, iar in autoturism erau 4 persoane. Imediat după momentul impactului, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri au reușit sa iasa din masina. In interior, pe bancheta din spate a rămas o femeie inconstienta. Un pompier aflat în timpul liber, plt. Maj. Cătălin Grindiei, a încercat sa stingă incendiul, nu a reusit, si ajutat de alți participanți la trafic a reușit sa scoata victima inconstienta din autoturism.

La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, o persoana din autoturism era incarcerata, inconstienta, aceasta a fost descarcerata, i s a aplicat manevre de resuscitare, ulterior fiind transportata la spital. Alte 10 persoane printre care si un copil au fost preluate si transportate la spital. In total sunt 11 victime.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani