Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Noul prefect al judeţului Botoşani a depus astăzi jurământul - FOTO

Noul prefect al judeţului Botoşani a depus astăzi jurământul - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Noul prefect al judeţului Botoşani a depus astăzi jurământul şi şi-a început oficial activitatea de reprezentant al guvernului în teritoriu. Teodor Iulian Gheorghe, directorul Direcției generale pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, l-a învestit astăzi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Șlincu.

Festivitatea a avut loc în prezența a zeci de primari, membri PSD şi reprezenţanţii instituţiilor deconcentrate au venit să asiste la instalarea noului prefect al judeţului Botoşani. La ceremonie a fost prezent și fostul prefect al județului, Dan Nechifor. De la eveniment a lipsit preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani care oficial este plecat în concediu.

„Sunt onorat de prezența dumneavoastră într-un număr atât de mare, la fel cum sunt onorat de funcția de prefect al județului Botoșani. Sunt conștient că această funcție implică o responsabilitate enormă, nu este o misiune ușoară și provocările cărora trebuie să le fac față sunt multe și complexe. Îmi doresc să nu îi dezamăgesc pe botoșăneni, de aceea îi asigur că voi face tot ceea ce ține de mine și de funcția de prefect pentru a comunica permanent cu ei și a încerca să le rezolv legal problemele. Ușa mea va fi deschisă tuturor cetățenilor județului Botoșani, tuturor agenților economici, pentru cei care doresc să îmi transmită problemele cu care se confruntă. Vreau să vă asigur că în activitatea mea voi da dovadă de respect față de lege, față de cetățean, de instituțiile statului. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut pentru numirea în această funcție", a fost primul mesaj al prefectului Dan Șlincu.

După depunerea jurământului, noul prefect a fost aplaudat de toți cei prezenți în sală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani