Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Moarte tragică pentru un bărbat de 74 de ani, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Moarte tragică pentru un bărbat de 74 de ani, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Caz tragic petrecut miercuri, 10 ianuarie 2018, la Ibănești, unde un bărbat a decedat după ce a fost prins de un mal de pământ în timp ce săpa după piatră.

Dumitru D., în vârstă de 74 de ani, din comuna Ibăneşti, săpa după piatră în apropierea unei foste lutării, împreună cu un alt bărbat. La un moment dat, malul de pământ s-a desprins şi a căzut peste el. Cel de-al doilea bărbat a reușit să scape nevătămat și a încercat împreună cu alți săteni să îl scoată pe Dumitru D. Totodată, aceștia au alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu doi ofițeri și șapte subofițeri. La momentul sosirii pompierilor dorohoieni, bărbatul era prins sub pământ de la brâu în jos și era în stop cardio-respirator. Pompierii au reușit să îl scoată pe bărbat într-un timp scurt și l-au predat echipajului de ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Echipajul SJA a început imediat procedurile de resuscitare ale bărbatului, proceduri care au durat mai bine de 45 de minute, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat.

„La fața locului ne-am deplasat cu două echipaje și am intervenit imediat pentru scoaterea bărbatului de sub malul de pământ. Acesta era în stop crdio-respirator. Deși s-au început imediat manevrele de resuscitare ale echipajului de pe ambulanță, acesta nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat”, a declarat pentru Dorohoi News, Sorin Barbacariu, lt. col. Sorin Barbacariu, comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani