Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Moarte suspectă! O tânără, de 28 de ani, şi-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce s-a întors din Spania

Moarte suspectă! O tânără, de 28 de ani, şi-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce s-a întors din Spania

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Moartea unei tinere în vârstă de 28 de ani, din localitatea botoşăneană Roma, este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Fata a fost găsită căzută în camera ei de către mamă şi în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată.

Ionela Maxim locuia la părinţii săi în comuna Roma, fiind logodită de curând. Fără a da vreun semn suspect, tânără s-a închis în casă şi şi-a pus capăt zilelor.

Rudele au sunat la 112 şi până să vină ambulanţa au urcat-o în maşina personală, venind cu ea spre Botoşani, de unde plecase către Roma şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă. Cele două maşini s-au întâlnit la intrarea în municipiul Botoşani, la Cişmea, fata fiind preluată imediat de cadrele medicale. Acestea au început manevrele de resuscitare care au durat câteva zeci de minute, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru tânără.

Întrucât pe gâtul fetei cadrele medicale au observat urme de violenţă, a fost anunţată şi Poliţia, ulterior ancheta fiind preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar în timpul cercetărilor oamenii legii au găsit mai multe bilete prin care tânăra îşi cerea scuze.

„În urma primelor cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că, cel mai probabil este vorba despre un act suicidal. Continuăam cercetările urmând să dispunem procedural în funcţie de tot probatoriul inclusiv concluziile medico legale ale necropsiei”, a declarat Daniela Gheorghiescu.

Familia fetei de 28 de ani a mai fost lovită de curând de un necaz. Fratele acesteia, care lucrează în Spania, a fost prădat de hoţi, din casa pe care o are în satul Roma dispărându-i mai  multe lucruri de valoare sau fiindu-i distruse.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani