Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Misiuni executate de jandarmii botoșăneni

Misiuni executate de jandarmii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În perioada 03 – 06 august a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va executa misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice la două manifestări cultural-artistice, precum și la sfințirea bisericii „Sfântul Nicolae” de la Popăuți.

De joi până sâmbătă, 30 de jandarmi vor veghea la buna desfășurare a Festivalului Diversității Multiculturale, eveniment organizat în Centrul Vechi de Primăria municipiului Botoșani, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Asociația Iubire și Încredere Iași.

În cadrul manifestării vor avea loc expoziții, standuri de prezentare a minorităților, spectacole de dansuri și cântece tradiționale ale minorităților participante și o paradă a portului popular, fiind așteptată prezența a 2000 de persoane.

În week-end, 40 de jandarmi vor asigura ordinea și liniștea publică la  prima ediție a „Sărbătorii Usturoiului”, eveniment cultural organizat în zona pieței și stadionului din comuna Copălău, unde este așteptat un număr mare de participanți, iar duminică, 06 august a.c., jandarmii vor acționa pentru menținerea unui climat civilizat la sfințirea bisericii Sfântul Nicolae de la Popăuți.

Recomandăm persoanelor care vor lua parte la manifestările publice organizate în această perioadă să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine și să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine, în mod direct sau prin apelarea numărului unic de urgenţă 112, pentru a sesiza faptele care afectează ordinea şi liniştea publică sau cele de natură penală, în vederea aplicării măsurilor legale.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani