Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Microbuze de LUX pentru transportul în comun din Dorohoi

Microbuze de LUX pentru transportul în comun din Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Primăria Dorohoi a organizat în data de 7 decembrie 2017, licitația publică pentru delegarea gestiunii serviciului comunitar de transport public local de persoane prin curse regulate pentru cele două trasee din municipiul Dorohoi.

Cele două trasee pe care va activa transportul în comun sunt:

Traseul Nr.1: Dealu Mare – B-dul Victoriei – D. Pompeiu – G. Enescu – Mihai Viteazu(Dealu Morii).

Traseul Nr.2: Dumbrava Roșie – Calea Plevnei – Duzilor - B-dul Victoriei – D.Pompeiu – G. Enescu – V.Alecsandri – Poștei – Olinescu – 1 Decembrie – Cimitir. 

Câștigătoarea licitației a fost desemnată SC MGH LUX BUS SRL cu sediul în Iași, str. Șoseaua Națională nr. 48 A, județul Iași.

În data de 29 decembrie 2017 s-a semnat contractul de degelare a gestiunii serviciului comunitar de transport public local de persoane prin curse regulate pentru o perioadă de 5 ani, astfel că începând cu data de 8 ianuartie 2018 traseele mai sus menționate vor fi deservite de către SC MGH LUX BUS SRL.

Totodată, în data de 7 ianuarie 2018, în jurul orei 16:00, cele cinci microbuze (n.r. două pentru traseul 1, două pentru traseul 2 și unul de rezervă), au fost aduse în Dorohoi. Microbuzele circulă la intervale de 30 de minute, iar biletul are prețul de 2 lei.

Având în vedere cele precizate, Primăria Dorohoi își cere scuze pentru faptul că în perioada 4-7 ianuarie 2018 transportul public local de persoane a fost suspendat, acesta fiind reluat de către noul prestator începând cu data de 8 ianuarie 2018.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani