Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Melodie în premieră și concert de excepție marca Sore la Zilele Copilului Dorohoi 2015 - FOTO

Melodie în premieră și concert de excepție marca Sore la Zilele Copilului Dorohoi 2015 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Unul din cele mai așteptate momente din cea de-a treia seară a sărbătorii Zilelor Copilului Dorohoi 2015 a fost, bineînțeles, concertul susținut de Sore, una dintre cele mai iubite artiste din România dar şi cea mai difuzată pe posturile de radio în această perioadă.

Fanii s-au adunat pe Pietonalul Grigore Ghica din Dorohoi pentru a o vedea live şi a cânta alături de artistă melodiile care au făcută cunoscută sau care abia au fost lansate: „Dor să-ți fie dor”, „Inima”, „Noapte caldă”, „Different”, „Beautiful Life”, „Umbrela mea de soare”.

Sore a oferit și o serie de surprize pentru dorohoienii care au primit-o cu veselie și aplauze furtunoase: a cântat în premieră melodia „Latin Love” și s-a întors pentru un bis cu „Dor să-ți fie dor”. După terminarea spectacolului, a oferit o sesiune de autografe fanilor și s-a fotografiat cu aceștia.

„Sunt pentru prima dată la Dorohoi și am fost foarte fericită să văd că am atâția oameni care mă susțin și care-mi fredonează melodiile. Moldova este o regiune frumoasă atât din punct de vedere turistic, dar cu atât mai mult  al oamenilor frumoși. Voi reveni cu drag la voi!”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Sore.

Autor: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la concert, Click AICI!

 


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani