Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Manifestări culturale supravegheate de jandarmi

Manifestări culturale supravegheate de jandarmi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În week-end-ul care urmează, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la cea de-a XLIV - a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri „Din străbuni, din oameni buni”, care se va desfăşura în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani.

Efective de jandarmi, în cooperare cu reprezentanţi ai altor instituţii M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea în condiţii civilizate şi de siguranţă a manifestării culturale.

De asemenea, parada festivalului, care va avea loc pe traseul Piaţa Revoluţiei - Casa Sindicatelor - Colegiul Naţional „A.T. Laurian” - Pod de Piatră - str. Calea Naţională - Direcţia Muncii - Palatul Administrativ, va fi supravegheată de forţele de ordine, pentru preîntâmpinarea unor posibile incidente.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor, cetăţenii fiind sfătuiţi să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să solicite sprijinul acestora în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care au loc astfel de evenimente.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani