Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Magazinul unui afacerist din Săveni, distrus parţial de un frigider defect

Magazinul unui afacerist din Săveni, distrus parţial de un frigider defect

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un afacerist din Săveni s-a ales cu o pagubă de cca. 15.000 de lei în urma unui incendiu izbucnit, duminică la prânz, în magazinul său. Potrivit cercetărilor efectuate la faţa locului evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui frigider defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină puţin după ora 13.00. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau produsele alimentare depozitate în frigider, existând riscul ca flăcările să se extindă la întreaga marfă din incinta magazinului. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Au ars: 17 kg preparate din carne, cca. şapte kg produse lactate, cinci kg margarină, cca. zece kg drojdie şi zece cutii de icre şi s-au degradat cca. 50% din marfă, tavanul şi pereţii magazinului. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani