Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Jandarmii alături de cetăţeni de 1 Decembrie: „Ziua Naţională a României”

Jandarmii alături de cetăţeni de 1 Decembrie: „Ziua Naţională a României”

Categorie : Local

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, în municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor cu caracter comemorativ şi cultural.

Jandarmii vor fi prezenţi alături de cetăţeni în Piaţa 1 Decembrie din municipiul Botoşani, începând cu ora 08.00, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, unde va avea loc ceremonialul religios şi depuneri de coroane, după care vor veghea ca parada militară să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Spectacolul de muzică populară susţinut de Rapsozii Botoşanilor, începând cu ora 16.00, în Piaţa Revoluţiei  şi defilarea cu torţe, la care va participa şi o subunitate de jandarmi, precum şi manifestările publice ce vor avea loc în piaţa din faţa Primăriei municipiului Dorohoi, vor fi în atenţia angajaţilor M.A.I., pentru preîntâmpinarea unor posibile incidente.

De asemenea, în minivacanţa de 1 Decembrie, jandarmii vor executa misiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice în cooperare cu lucrători de poliţie, în mediul urban şi rural, pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale.

Recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine, pentru asigurarea unui climat adecvat sărbătoririi Zilei Naţionale  a României şi să apeleze în cel mai scurt timp numărul unic de apeluri de urgenţă 112, pentru luarea măsurilor legale de către lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne, atunci când acestea se impun .

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani