Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Începând de astăzi Spitalul Municipal Dorohoi are un nou manager. Vezi cine a fost numit în această funcție!

Începând de astăzi Spitalul Municipal Dorohoi are un nou manager. Vezi cine a fost numit în această funcție!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Primarul municipiului Dorohoi a numit printr-o dispoziție, în funcția de manager interimar al Spitalul Municipal Dorohoi pe medicul Emilian Vamvu.

Această decizie a intrat în vigoare începând de marți, 11 august 2015, după ce mandatul de manager al Spitalului Municipal Dorohoi deținut de medicul Stelian Gherasim, a expirat.

„Începând de astăzi (n.r. marți, 11 august 2015), domnul doctor Emilian Vamvu este manager interimar la Spitalul Municipal Dorohoi. Cred că acest lucru este un lucru benefic deoarece acesta are calități deosebite ca medic și de ce nu pot să spun că are calutăți și în funcția de manager pentru că acesta a mai deținut în trecut această funcție. Domnul Vamvu, cred că este persoana potrivită pentru a oferi spitalului o anumită stabilitate. Totodată, cu această ocazie vreau să mulțumesc din suflet fostului manager dr. Stelian Gherasim pentru întreaga sa carieră atât de medic cât și de manager al Spitalului Municipal Dorohoi.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Medicul Emilian Vamvu va ocupa, în primă fază, mandatul de manager intermar pentur trei luni, iar ulterior se va organiza concurs la care acesta cel mai probabil va participa.

„Este o funcție destul de dificilă, greoaie și ingrată pe care am acceptat-o, dorind să fiu în continuare de folos locuitorilor municipiului Dorohoi prin munca, prezența, atitudinea și modul meu de a organiza lucrurile. Cel de-al doilea motiv pentru care am acceptat aceasta funcție este faptul că în general sunt un tip de caracter, oiar când plec la drum cu o echipă nu o abandonez. Aici mă refer la faptul că cei care au apelat la mine pentru a prelua această funcție sunt oamenii cu care eu am pornit la drum de mai mulți ani și pe care eu niciodată nu i-am dezamăgit.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, medicul Emilian Vamvu, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Totodată, cu această decizie medicul Emilian Vamvu va pierde fotoliul de consilier județean pentru a nu intra în incompatibilitate.

„După cum am mai afirmat, nu mi-am abandonat oamenii cu care am plecat la drum pentru că, totuși dacă mi-ași fi văzut de interesele mele personale puteam să îi dezamăgesc. Și aici mă refer la faptul că pierd funcția de consilier județean, de membru în consiliul de administrație al Casei Județene de Asigurări și din șef al Secției de Chirurgie, pierd o mulțime de lucruri. Dar nu mă interesează ce pierd ci mă interesează ca spitalul să fie bine organizat, iar dorohoienii să vină cu plăcere la spital și nu cu teamă că cineva le cere ceva, țipă cineva la ei sau îi jignește.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, medicul Emilian Vamvu, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Acesta a mai afirmat și faptul că pe funcțiile lăsate libere de către el după instalarea ca manager al Spitalului Municipal Dorohoi, respectiv șeful Secției de Chirurgie și purtătorul de cuvânt al spitalului, vor fi ocupate de către oameni care sunt de caracter și care merită.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani