Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incendiu la Pădureni! Bărbat carbonizat în casă - FOTO

Incendiu la Pădureni! Bărbat carbonizat în casă - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 miercuri, 20 ianuarie 2016, în jurul orei 13:35, pentru a interveni în satul Pădureni, comuna Șendriceni.

La locul indicat, pompierii au localizat incendiul care se manifesta într-o cameră a unei case, arzând preponderent materiale textile din jurul sobei. Lângă focarul incendiului a fost găsit și trupul carbonizat al proprietarului, Victor M., de 95 de ani.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, o ambulanță, un echipaj de poliție și o echipă operativă a celor de la EON.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu la o casă din satul Pădureni, comuna Șendriceni. La locul intervenției s-a constatat faptul că ardeau bunuri maretiale, mai ales textile, într-o încăpere, iar un bărbat era decedat.”, a declarat pentru Dorohoi News, Sorin Tureatcă, plutonier adjutant în cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Cauza probabilă a incendiului este supraîncălzirea sobei și aprinderea materialelor din imediata apropie a acesteia.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani