Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Bărbat cu arsuri transportat la spital - FOTO

Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Bărbat cu arsuri transportat la spital - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați vineri, 9 noiembrie 2018, în jurul orei 21:40, pentru a interveni pe strada C.D. Gherea din Dorohoi. Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta cu violență în interiorul unei case părăsite în care locuiau persoane fără adăpost. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, reușind să elimine probabilitatea de extindere o casă aflată în imediata apropiere.

În urma incendiului, un bărbat care se afla în casă a suferit arsuri pe față, cap și mâini, acesta fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi de unde a fost transferat la Botoșani. La fața locului au mai ajuns și două echipaje de poliție, un echipaj SVSU Dorohoi și un echipaj DelGaz Grid care a decuplat energia electrică din zonă.

Totodată, a mai fost solicitată o ambulanță pentru că se suspecta faptul că în casă se mai afla o persoană. Pompierii au intrat cu echipamentul specific și au cercetat casa, iar după ce au reușit să cerceteze toate încăperile s-a stabilit faptul că nu se mai afla nimeni în casă. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani