Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Încă o viață tânără curmată la început de drum. Studentă de 20 de ani, moartă fulgerător!

Încă o viață tânără curmată la început de drum. Studentă de 20 de ani, moartă fulgerător!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Draga, blânda, prietenoasa noastră colegă Ioana Puiu s-a stins astăzi din princina unei boli crunte și neiertătoare. Suntem alături de familia ei cu gândul și ne rugăm ca Dumnezeu să o aibă în pază.

Ioana Puiu, o tânără din Dorohoi a sfârșit după ce a fost răpusă de o boală necruțătoare. Peste câteva zile urma să împlinească 21 de ani, însă se pare că Dumnezeu a avut alte planuri.

Ioana, a învățat la Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani și apoi a devenit studentă în urmă cu doi ani de zile la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Ieri s-a ridicat la ceruri, în valuri de tristețe și durere. Colegii de facultate și cei de liceu îi vor păstra mereu o amintire vie.

„Din când în când, Dumnezeu își alege Îngerii. Se știe, fiecare nou născut, opera lui Dumnezeu, își are Îngerul său păzitor. Astăzi, Ioana, ai fost aleasă să fii Înger păzitor. Alegerea poate să pară nedreaptă, ai doar 21 de ani, dar…. Nu am argumente, îmi amintesc de tine, de cei patru ani de liceu împreună, de bunul simț al tău, de timiditatea feciorelnică, de banca în care stăteai și care acum e în doliu! Rămas bun, Ioana Puiu, să ai grijă de părinți și de surioara ta, cu praful stelar al aripilor tale să zbori spre ei ori de câte ori au nevoie!” este mesajul fostului ei profesor, Daniel Botezatu.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani