Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Imprudența face victime! Minoră accidentată pe o trecere de pietoni din municipiu

Imprudența face victime! Minoră accidentată pe o trecere de pietoni din municipiu

Categorie : Local

O fată în vârstă de 13 ani a fost rănită, sâmbătă după-amiaza, după ce a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Botoşani. Şoferul unui Seat Cordoba, Constantin R., în vârstă de 55 de ani, se deplasa dinspre Inspectoratul Şcolar către strada Bucovina, iar la câţiva metri de Centrul de plasament a surprins şi accidentat o fată care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Copila este instituţionalizată la Centrul de plasament şi ieşise să cumpere ceva de la un magazin. Conducătorul auto le-a spus poliţiştilor că a văzut-o pe fată că ezită să traverseze, dar când a ajuns aproape de ea aceasta a păşit pe trecerea de pietoni şi nu a mai putut să o evite, scrie stiri.botosani.

Fata a fost transportată cu o Ambulanţă la spital pentru îngrijiri. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani