Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Imagini apocaliptice, după ruperea de nori din județul Botoșani: Străzile și curțile s-au umplut cu apă - FOTO

Imagini apocaliptice, după ruperea de nori din județul Botoșani: Străzile și curțile s-au umplut cu apă - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii din Săveni au intervenit în această după amiază în localitatea Bozieni. În această localitate din orașul Săveni a fost înregistrată o rupere de nori. Reprezentanții ISU Botoșani au transmis că sunt înregistrate deja 5 apeluri din partea populației. Și asta pentru că mai multe curți inundate de la cantitatea însemnată de apă care s-a abătut asupra localității în doar câteva minute. 20 de pompieri au intervenit cu o barcă, o motopompă și două autospeciale pentru scoaterea apei din case. Pompierii intervin la Darabani în satul Teioasa, unde o gospodărie a fost inundată.

În a doua parte a zilei de astăzi 24 mai 2019 în toată regiunea de nord-est a României, instabilitatea atmosferică se va accentua și se vor semnala precipitații sub formă de aversă însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului care temporar pot lua aspect de vijelie.

Local va cădea grindină de dimensiuni mici și medii. Tot local există riscul de inundații de scurtă durată (flash flood), pe spații restrânse.

„Dacă sesizați apropierea unor sisteme noroase în dezvoltare, evitați activitățile în aer liber. Acestea vor avea în general direcția de deplasare dinspre sud-est”, este mesajul meteorologilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani