Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura ordinea şi liniştea publică la meciul dintre F.C. Botoşani şi Concordia Chiajna

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura ordinea şi liniştea publică la meciul dintre F.C. Botoşani şi Concordia Chiajna

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Sâmbătă, 19 octombrie a.c., jandarmii băcăuani, în cooperare cu lucrători din Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, vor asigura măsurile de ordine și liniște publică la meciul de fotbal disputat pe Stadionul municipal Botoșani, începând cu ora 18.00, de echipele F.C. Botoșani și Concordia Chiajna.

La misiune vor participa și efective de poliție, pompieri, poliție locală și  reprezentanți ai firmei de securitate care asigură măsuri de ordine în interiorul stadionului, care vor lua măsuri specifice, conform competențelor legale.
Celor cinci susținători ai echipei gazdă și unul al oaspeților, care au interdicție de a pătrunde pe stadioane la meciuri de fotbal, nu le va fi permis accesul, în cazul în care se vor prezenta la porțile de intrare.

Conform prevederilor legale, fapta persoanei căreia i s-a aplicat sancţiunea contravenţională complementară a interzicerii accesului la unele competiţii sau jocuri sportive de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de natura celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

De asemenea, interzicerea accesului sau participării la unele competiţii ori jocuri sportive, dispusă sub forma unei sancţiuni contravenţionale complementare, se aplică atât în cazul competiţiilor şi jocurilor sportive desfăşurate în ţară, cât şi în cazul celor desfăşurate în străinătate.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion din timp, încă de la deschiderea porților de acces, pentru a fi evitată aglomeraţia în zonele de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente.

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă. La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, cetăţenii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani