Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Grup de imigranți identificați de polițiști pe DN2, la Vadu Moldovei, în județul Suceava

Grup de imigranți identificați de polițiști pe DN2, la Vadu Moldovei, în județul Suceava

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Trei imigranți de origine afgană au fost identificați de polițiștii suceveni în zona unui drum național din județ, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Potrivit sursei citate, în cadrul activităților specifice desfășurate pentru asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice și monitorizarea traficului rutier, o patrulă de poliție a identificat în zona unei parcări din comuna Vadu Moldovei trei bărbați de origine afgană care se deplasau pe jos pe DN2.

S-a procedat la conducerea acestora la sediul Poliției Fălticeni pentru verificări amănunțite, prilej cu care s-a stabilit că aceștia sunt din Afganistan și au vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că au părăsit țara de origine în cursul lunii iulie 2015, având ca destinație o țară din Europa de Vest.

Aceștia urmează a fi predați Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru solicitare de azil Rădăuți.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, dosar ce va fi soluționat procedural de către polițiști și înaintat unității de parchet competente.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani