Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Grav accident la Dorohoi: O mașină a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un autocamion - FOTO

Grav accident la Dorohoi: O mașină a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un autocamion - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un grav accident rutier a avut loc marți, 22 octombrie 2019, la ieșirea din Dorohoi spre Darabani. Accidentul a avut loc pe strada Sfântul Ioan Românul din Dorohoi, impactul fiind între un autoturism Daewoo și un autocamion de mare tonaj.

Din primele cercetări se parte că șoferul autoturismului a pătruns inexplicabil pe contrasens. Deși șoferul autocamionului a tras de volan pentru a evita impactul, nu s-a mai putut face nimic în acest sens. În urma impactului autoturismul a ricoșat în afara părții carosabile, rezultând două victime. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind ajutat de pompieri să iasă dintre fiarele contorsionate. Cea de-a doua victimă este pasagera din autoturism care a reușit să iasă singură din mașină. Ambele victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.
 
Pompierii dorohoieni au sosit la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă, aceștia deconectând bateria autoturismului și au descarcerat șoferul. La fața locului au ajuns trei echipaje de poliție și două ambulanțe din cadrul SJA Botoșani. În continuare polițiștii fac cercetări și măsurători la locul accidentului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Traficul a fost blocat pe strada Sfântul Ioan Românul, respectiv DN 29A. Ulterior, polițiștii au redirecționat traficul pe o arteră care ocolea locul accidentului.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani