GAL „Valea Bașeului de Sus” a lansat sesiunea nr. 3 de depunere proiecte pentru Măsura: 413.12

GAL „Valea Bașeului de Sus” a lansat sesiunea nr. 3 de depunere proiecte pentru Măsura: 413.12

Asociatia Grupul de Acţiune Locala „Valea Baseului de Sus” anunţă desfasurarea celei de-a treia sesiuni de depunere proiecte pentru Masura 413.12 – „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi“, avand un fond disponibil de 96.669 Euro. Suma maxima nerambursabila alocata pentru finantarea unui proiect este de 96.669 Euro. Valoarea maxima eligibila a unui proiect este de 400.000 Euro.

Tipurile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin Masura 413.12 sunt: micro-întreprinderi, personae fizice (neînregistrate ca agenti economici).

Proiectele se pot depune în perioada 18.12.2013 - 20.01.2014, la sediul GAL “Valea Bașeului de Sus” din cadrul Primariei Orașului Săveni, etaj II, str. 1 Decembrie, nr. 1, Oras Saveni, Judeţul Botoșani, zilnic in intervalul orar 08.30 - 15.00. Data limita de depunere a proiectelor: 20.01.2014, orele 15.00.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanare trebuie implementat în teritoriul GAL “Valea Bașeului de Sus”. Aria geografică a teritoriului cuprinde comunele: Avrămeni, Dîngeni, Drăgușeni, Hănești, Havîrna, Manoleasa, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești și orașul Săveni.

Informaii detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului si Fisele tehnice a masurilor, disponibile pe www.apdrp.ro și www.valeabaseuluidesus.ro.

Cei interesati pot obtine informatii detaliate aferente masurii (pe suport tiparit cat si in format electronic) direct la sediul GAL, sau folosind urmatoarele date de contact: Telefon/fax: 0231.540.800 E-mail: [email protected] sau [email protected].

 

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.