Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Festivalul Obiceiurilor de Iarnă în Comuna Suharău

Festivalul Obiceiurilor de Iarnă în Comuna Suharău

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Suntem in plina iarna. Iarna un anotimp magic, cel mai apropiat de basm. Ea te face sa te simti din nou copil, sa traiesti pe acel taram de vis, acoperit cu omatul nostalgiei care se numeste atat de simplu si frumos: copilarie!

Suntem din nou in preajma sarbatorilor de iarna, sarbatori ce ne fac mereu sufletul sa traiasca si sa ne incalzeasca inimile. E vremea colindelor, vremea bucuriei cand minunea nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Acum mult, mult timp, in intuneric s-a ivit lumina: Iisus Hristos, Mantuitorul. De atunci zi de zi slava Sa cereasca coboara peste noi pentru a fi mai buni, mai iubitori. Sarbatoarea nasterii Mantuitorului aduce nadejdea, speranta, iertarea, pacea si iubirea de care toti avem nevoie.

Asa cum ne-am obisnuit, am dorit si in acest an sa continuam traditia acestui festival consacrat la nivelul comunei Suharau, care a debutat la initiativa domnului director, CRETU GHEORGHE.

Sperand ca am reusit sa va facem sa uitati de grijile de zi cu zi si sa va introducem in acea lume de basm va multumim tuturor copiilor si cadrelor didactice care au fost implicate si celor care au venit astazi ca sa-i urmareasca.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani