Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Femeie blocată într-un apartament din Dorohoi. Pompierii și ambulanța, în alertă pentru a doua oară!

Femeie blocată într-un apartament din Dorohoi. Pompierii și ambulanța, în alertă pentru a doua oară!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi miercuri, 21 februarie 2018, în jurul orei 10:45, pentru a interveni pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță și un echipaj din cadrul Detașamentului de Jandarmi Dorohoi. Apelul a fost făcut de surorile femeii blocate în apartamentul situat pe strada Duzilor nr. 13, la etajul patru al blocului B4. Acestea erau îngrijorate de faptul că femeia care locuia acolo, nu răspunde la ușă de dimineață.

La sosirea pompierilor s-a constatat faptul că Rozica M., în vârstă de 71 de ani, ce locuia într-un apartament situat la etajul patru, nu răspundea la ușa de la intrare. Pompierii au pătruns în apartament prin deblocarea ușii cu ajutorul materialelor și accesoriilor din dotare. Aceștia au găsit-o pe femeie în apartament, fiind conștientă și stabilă. Aceasta a fost consultată de echipajul SAJ sosit la fața locului și la solicitarea rudelor va fi supusă unui consult de specialitate.

La aceeași adresă, pompierii dorohoieni au intervenit și pe data de 7 februarie 2018, când nepotul femeii era îngrijorat de faptul că nu reușea să o contacteze. Potrivit vecinilor, Rozica M. nu a mai fost văzută ieșind din apartament de aproape două săptămâni.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani