Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două zile de foc: 48 de intervenţii ale pompierilor în ultimele 48 de ore

Două zile de foc: 48 de intervenţii ale pompierilor în ultimele 48 de ore

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În ultimele 48 de ore, forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au fost solicitate şi au intervenit în 48 situaţii de urgenţă, ceea ce înseamnă, în medie, o de intervenţie pe oră.

Este vorba de 11 incendii (3 incendii de vegetaţie uscată), trei alte intervenţii (asanare fântâni, înlăturare elemente de construcţie care prezentau pericol pentru trecători), o intervenţie pentru salvarea unui bărbat dintr-o fântână, două misiuni de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată, trei misiuni de asigurare a măsurilor p.s.i. pe timpul desfăşurării unor evenimente cu public numeros şi 26 intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical. Aeronava SMURD a executat două misiuni pentru transportul medical de urgenţă a doi botoşăneni, la spitale de specialitate din Iaşi.

Pe timpul intervenţiilor, au fost salvate/ asistate 31 de persoane şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de cca. 900.000 lei. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la aproximativ 40.000 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani