Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doi bătrâni răniţi, după ce au căzut de la înălţime în timp ce culegeau nuci

Doi bătrâni răniţi, după ce au căzut de la înălţime în timp ce culegeau nuci

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Doi bătrâni au fost transportaţi de urgenţă la spital, după ce au căzut în timp ce culegeau nuci. Unul dintre ei a fost diagnosticat cu traumatism coloană lombară şi fractură calcaneu, iar celălalt cu traumatism cranio-facial minor prin cădere de la înălţime.

Doi suceveni în vârstă de 65 de ani, respectiv 76 de ani, au ajuns la spital, după ce au căzut de la înălţime încercând să culeagă nuci.

Primul accident s-a petrecut în curtea Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou, de la Suceava. Virgil V. se urcase în nuc, însă la un moment dat a alunecat şi a căzut. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor bărbatului, după care acesta a fost transportat la Urgenţele Spitalului Judeţean, cu diagnosticul traumatism coloană lombară şi fractură calcaneu.

A doua zi, un accident asemănător s-a petrecut în comuna Bosanci. Un bătrân de 76 de ani, Ioan G., s-a urcat pe o anexă a locuinţei sale, cu un par, pentru a da jos nucile din copac.

În timp ce bătea nucul cu băţul, bărbatul a alunecat pe acoperişul anexei şi a căzut la pământ, suferind leziuni la nivelul capului

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical cu o ambulanţă care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, după care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii de specialitate. Victima a fost diagnosticată preliminar cu traumatism cranio-facial minor prin cădere de la înălţime.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani