Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Curse spre Madrid de pe Aeroportul Suceava, din primăvară

Curse spre Madrid de pe Aeroportul Suceava, din primăvară

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Compania aeriană Cobrex Trans va opera din Suceava zboruri spre Madrid, Spania, din primăvara acestui an, dar şi spre o nouă destinaţie din Italia, Verona, a anunţat, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Suntem în discuţii pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava. Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din diaspora, care ne-au cerut zbor spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean”, a spus Flutur.

Flutur a precizat că ambele curse, Suceava – Madrid şi Suceava – Verona, vor avea câte două zboruri pe săptămână, compania urmând să opereze cu o aeronavă de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 148 de locuri. „În zilele de operare va fi realizată şi o cursă internă cu Bucureştiul. Urmează ca, în zilele următoare, compania să comunice programul de operare (…). Continuăm discuţiile pentru introducerea de noi zboruri. Va fi un nou anunţ zilele viitoare şi continuăm demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului Suceava”, a spus Flutur. Sursa: administratie.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani