Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Controalele polițiștilor botoșăneni continuă: 9 permise reținute și zeci de amenzi aplicate!

Controalele polițiștilor botoșăneni continuă: 9 permise reținute și zeci de amenzi aplicate!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Poliţiştii rutieri botoşăneni, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român, au desfăşurat marți 9 mai, o acţiune având ca scop reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Acţiunea s-a desfăşurat conform graficului acţiunilor comune Poliţie - R.A.R., cu respectarea prevederilor privind desfăşurarea controlului în trafic a stării tehnice a vehiculelor.

Obiectivul principal al acestui gen de acţiune este reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice, depistarea, în trafic, a vehiculelor care nu corespund normelor legale pe linie de stare tehnică pentru a fi admise în circulaţia pe drumurile publice şi luarea măsurilor legale care se impun.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost oprite în trafic şi controlate 224 de vehicule şi au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare - semnalizare, 3 pentru defecţiuni la sistemul de rulare (anvelope), o sancţiune pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi 6 pentru alte defecţiuni tehnice.

Au fost reţinute 7 certificate de înmatriculare şi 9 permise de conducere, pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani