Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Controale de amploare la vânzătorii din Botoșani, înainte de Paște

Controale de amploare la vânzătorii din Botoșani, înainte de Paște

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în colaborare cu specialişti ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au organizat miercuri 24 aprilie, o acţiune pe raza municipiului Botoşani, pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor de comerţ şi a celor sanitar-veterinare.

Astfel, au fost efectuate controale la 33 de unităţi economice, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind suma de 107.000 de lei.

Totodată, au fost depistat trei persoane, două femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 48 şi 63 de ani, care deţineau asupra lor diverse cantităţi de ţigarete de provenienţă duty free, fără documente justificative, despre care cunoşteau că provin din activităţi de contrabandă.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă în formă asimilată, iar cantitatea totală de 50 de pachete de ţigarete a fost indisponibilizată în vederea confiscării speciale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani