Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
CODUL PORTOCALIU de inundații, prelungit până luni la ora 16:00

CODUL PORTOCALIU de inundații, prelungit până luni la ora 16:00

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Furtunile din ultimele zile au lasat prapad in urma si continua sa isi faca simtite efectele. In unele zone apele au trecut, dar oamenii au ramas sinistrati cu casele si gradinile distruse, in timp ce in altele exista in continuare in vigoare un cod portocaliu de inundatii pe anumite rauri.

Hidrologii au prelungit pana luni la ora 16.00 avertizarea cod portocaliu de inundatii. Avertizarea este in vigoare pentru rauri din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Neamt, Bacau, Vrancea, Galati, Botosani si Iasi.

Avertizarea cod portocaliu de inundatii a fost prelungita pana luni la ora 16.00, fiind in vigoare pentru raurile din bazinele hidrografice: Olt - bazin superior amonte S.H. Hoghiz, (judetele Harghita, Covasna si Brasov), Siret - sector aval S.H. Lespezi (judetele Neamt, Bacau, Vrancea si Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), Prut - sector amonte Ac. Stanca Costesti, (judetul Botosani).

De asemenea, pana marti la ora 16.00, rauri din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vrancea si Galati sunt sub cod galben de inundatii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani