Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județul Botoșani

Campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județul Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Miercuri, 20 iunie a.c., Veaceslav Șaramet, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MpRP) a prezentat campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” în județul Botoșani.

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Colegiului Național „A. T. Laurian” și avut ca scop informarea tinerilor care își propun să plece la studii sau să își găsească un loc de muncă în afara granițelor. Cu această ocazie, secretarul de stat a reiterat importanța diseminării informației și în rândul familiilor sau prietenilor celor 150 de persoane prezente.

La acțiune au participat doamna subprefect Daniela Petronela Lozneanu, domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Dorin Birta și experți din partea Inspectoratului Școlar Județean, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane și Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii.

Prima etapă a campaniei are loc în lunile mai-iunie şi este destinată tinerilor, iar a doua în perioada septembrie-octombrie, destinată persoanelor adulte. Campania se desfăşoară la nivelul celor 41 de judeţe ale României.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani