Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșănenii au primit informaţii despre cum îşi pot proteja locuinţa şi bunurile de infractori

Botoșănenii au primit informaţii despre cum îşi pot proteja locuinţa şi bunurile de infractori

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În programul activităţilor de prevenire din această săptămână, ziua de 30 septembrie este dedicată combaterii infracţiunilor contra patrimoniului.

Astfel, astăzi, 30 septembrie a.c, poliţiştii de proximitate şi cei specializaţi în prevenirea criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare, în special promovarea de recomandări preventive pe linia prevenirii furturilor din locuinţă, a furturilor din autovehicule şi pe linia prevenirii victimizării în cazul infracţiunilor de tâlhărie.

În municipiul Botoşani, activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Botoşani Shopping Center – hypermarket Carrefour, locul unde poliţiştii s-au întâlnit cu botoşănenii pentru a le oferi sfaturi şi materiale de campanie.

Au fost distribuite flyere cu recomandări de urmat pentru a evita victimizarea prin infracţiuni săvârşite contra patrimoniului.

Activităţi similare s-au desfăşurat în municipiul Dorohoi, unde poliţiştii de ordine publică şi cei de proximitate s-au deplasat în zona pietonală „Grigore Ghica” şi în piaţa agro-alimentară din municipiu. Dorohoienilor le-au fost oferite informaţii despre cum îşi pot proteja locuinţa şi bunurile de infractori.

Mâine, 01 octombrie, activităţile de prevenire vor continua în sfera combaterii criminalităţii organizate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani