Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
BIBLIO - VACANȚA 8 LA START! Petrece o vară minunată la Biblioteca Județeană Botoșani

BIBLIO - VACANȚA 8 LA START! Petrece o vară minunată la Biblioteca Județeană Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Seria de cursuri ale celei de-a 8-a ediții a proiectului Biblio - Vacanța, inițiat de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani, va debuta pe data 09 iulie 2018.

Acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, Biblio – Vacanța a reușit sa satisfacă nevoia de cultura si petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Cursurile la care Biblioteca Județeană vă invită în această vară sunt:
Engleza, Italiana, Germana, Lecturi publice, Curs de autoapărare, Inițiere in IT pentru copii, Șah, Colecții - Colecționari, Matematică, Educație financiară, Clubul epigramiștilor, Educație pentru sănătate - nutriție dietetică, Clubul micilor reporteri, Micii Antreprenori, Dezvoltare personală, Călători prin Europa, Gramatică, Terapia copiilor cu cerințe educaționale speciale, Atelier creție – desen, Bune maniere și deprinderi frumoase.

Oferta de cursuri se poate îmbogăți, în funcție de propunerile participanților și ale corpului de voluntari ai proiectului Biblio – Vacanța 2018.

Specificăm faptul că toate cursurile sunt gratuite. Participanții se pot înscrie la cursurile proiectului până la data de 8 iulie, pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro, în formularul de înscriere, sau direct la Sediul Central al bibliotecii din Calea Națională 64.

Pentru toate cursurile din Biblio - Vacanța 2018, înscrierile continuă si după startul proiectului, direct la cursul preferat.

Pentru alte informații legate de Biblio - Vacanța 2018, precum si pentru orarul si sălile in care urmează a se desfășura cursurile, va invitam sa consultați site-ul www.bibliotecabotosani.ro si afișele pe care le găsiți la secțiile din oraș ale bibliotecii.

Nu ne mai rămâne decât sa va adresam invitația de a petrece împreună o vacanță de vara minunata la bibliotecă, în cadrul unei noi ediții a proiectului Biblio - Vacanța.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani