Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bătrân din Frumușica dat dispărut, găsit de Mara, câinele polițist - FOTO

Bătrân din Frumușica dat dispărut, găsit de Mara, câinele polițist - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, au fost sesizați, la data de 05 septembrie 2019, în jurul orelor 22:00, cu privire la faptul că un bătrân, de  76 de ani, din localitatea Frumușica, a plecat în cursul zilei de la domiciliu  și nu s-a mai întors. 

S-au constituit echipe de căutare, formate din polițiști si voluntari, care au efectuat scotociri pe o raza de 20 km. Căutările s-au desfășurat in noaptea de 5/6 septembrie, iar in dimineața zilei de 6 septembrie, la orele 06:30, polițiștilor și voluntarilor li s-a alăturat Mara, câinele polițist, femelă de ciobănesc german, calificată pentru - urmă miros uman. 

Căutările au continuat pe teren accidentat cu vegetație spinoasă, până în jurul orelor 12:00, când Mara s-a așezat lângă o râpă și a lătrat. Acesta era semnalul că a fost găsită victima.

Locul în care a fost găsit bătrânul de 76 de ani, se afla la o distanță de  3 km față de locuința sa.  Acesta era conștient, dar confuz, nu știa unde se află, declarând ca a încercat să iasă din zona aceea de teren accidentat, însă nu a mai reușit. 

Bătrânul a luat lesa Marei în mână, afirmând bucuros, că este câinele său. Bătrânul este în afara oricărui pericol, fiind  transportat la spital pentru a-i fi evaluată starea, iar ulterior, preluat de către familie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani