Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bătaie cu pumni și picioare în fața Primăriei Botoșani

Bătaie cu pumni și picioare în fața Primăriei Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un om de afaceri din municipiul Botoșani a fost protagonistul unor scene incredibile, luni la amiază, chiar în fața Primăriei Botoșani. Acesta a fost implicat într-o bătaie, după ce inițial a avut un schimb de replici dure cu un tânăr care trecea prin zonă.

Dumitru Balan, patronul societății Microbuzul, era la volanul mașinii sale de teren și venea dinspre strada Cuza Vodă iar când a ajuns în fața Primăriei a oprit preț de câteva minute pentru a discuta cu secretarul municipiului, Ioan Apostu.

Un tânăr a trecut prin fața mașinii în timp ce aceasta staționa și a început să îl înjure pe patronul de la Microbuzul, acuzându-l că de fapt ar pornit mașina să plece și era să îl lovească. Dumitru Balan a coborât din autoturism și s-a îndreptat către tânăr, cerându-i socoteală pentru injuriile adresate. Nici bine nu au ajuns unul lângă altul că cei doi bărbați au început să se lovească.

Martor la întreaga scenă a fost secretarul Primăriei, dar și portarul Primăriei, cel din urmă intervenind pentru a-i despărți pe cei doi. Patronul societății Microbuzul susține că tânărul a fost cel care a sărit la bătaie.

„Stăteam pe loc și pur și simplu dintr-odată a început să batjocorească. Mi-a adresat cuvinte foarte urâte, foarte jignitoare. A dat cu piciorul în mașină și m-a înjurat aiurea, fără niciun motiv. Normal ar fi să îi fac o plângere dar mai am timp să mă judec și cu un astfel de om?,” a spus Balan.

Spusele sale sunt susținute și de portarul de la Primărie.
„Patronul de la Microbuzul a oprit pentru a saluta o cunoștință. Un domn venea din zona Pieței și avea o sacoșă în mână și a început să îl înjure pe domnul Balan și să dea cu picioarele în mașină făcându-l b... Domnul de la Microbuzul s-a dat jos și l-a întrebat cine este, ce treabă are și persoana respectivă a sărit la bătaie. Când am văzut, l-am luat de mână și l-am dat deoparte, că era pornit pe bătaie", a spus portarul.

De celalaltă parte, tânărul implicat în conflict susține că de fapt el ar fi fost cel agresat și a ripostat pentru a se apăra. “Când am trecut prin fața mașinii era să dea peste mine. I-am zis să vadă pe unde merge și a venit la mine și mi-a spus să am tot eu grijă", a afirmat tânărul.

Deocamdată niciunul dintre cei implicați în scandal nu dorește să depună plângere la Poliție. Sursa: stiri.botosani.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani