Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Barbat din Leorda la un pas de a fi îngropat de viu în Botoșani

Barbat din Leorda la un pas de a fi îngropat de viu în Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un barbat din localitatea Leorda a fost la un pas de fi ingropat de viu, insa a fost gasit la timp de o persoana care a sunat de urgenta la 112 si a chemat ajutoare.

Un echipaj de ambulanta si un echipaj de pompieri au ajuns imediat pe Aleea Irisilor, din municipiul Botosani, undeva intr-o rapa, acolo unde o firma din Botosani are statie de betoane. Barbatul a fost gasit cu fata in jos, pe pietre, insa nu a putut fi identificat pentru ca se afla intr-o stare avansata de ebrietate.

Victima avea fata vânătă și era lovit si la picioare, iar oamenii care locuiesc in zona spun ca mai multe persoane vin acolo pentru a cauta râme. A fost preluat de cele doua echipaje pana la ambulanta, dupa care a fost transportat la spital.

„A vrut sa doarma la mine in fan, ca am gasit rascolit acolo. Putea sa fie ingropat ca de sus de acolo impinge pietrele cu un buldoexcavator mereu. El cred ca de aseara e acolo. Eu ma uitam ca se misca ierburile si nu stiam ce e”, a spus un barbat care locuieste in zona, citat de stiri.botosani.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani