Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat din Botoșani decedat într-un accident rutier cumplit! Mai multe mașini implicate! - FOTO

Bărbat din Botoșani decedat într-un accident rutier cumplit! Mai multe mașini implicate! - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În incident au fost implicate mai multe maşini. Un autoturism s-a răsturnat de pe carosabil şi s-a prăbuşit în şanţul de pe marginea şoselei, într-un copac.

Imaginile de la locul accidentului sunt cumplite. Alte două maşini cu numere de Botoşani şi Maramureş au fost serios avariate în urma impactului, scrie bistriteanul.ro.

Vinovat de producerea accidentului pare a fi șoferul mașinii de Botoșani, care conducea un VW Passat și a forțat o depășire mergând pe direcția Bistrița-Beclean. Inițial a lovit mașina pe care a încercat să o depășească, un Ford Focus înmatriculat în Maramureș, condus de o bistrițeancă, a intrat iar pe contrasens unde a lovit mașina înmatriculată în Mureș. O șoferiță care conducea un Audi înmatriculat în Bistrița-Năsăud a fost implicată și ea în accident după ce nu a reușit să mai oprească în timp util.

Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 40 de ani din Botoșani, a murit, cu toate eforturile personalului medical de a-l resuscita. Soția sa era conștientă și a ajuns pentru prim ajutor într-o autospecială SMURD. Cei doi soți au doi copii minori. În accident au fost implicate în total opt persoane, fiind câte două în fiecare mașină. Patru persoane au fost transportate în total spre spitalul din Bistrița pentru investigații suplimentare și tratament medical, însă una a refuzat internarea.

În mașina înmatriculată în județul Mureș, ajunsă din impact într-un copac de pe marginea drumului, era un cuplu, soț și soție din Satu Mare, care mergeau spre Brașov. Cei doi au trei copii minori. Dacă bărbatul nu a pățit nimic, soția sa, aflată la volanul mașinii, o femeie de 36 de ani, a rămas încarcerată, iar pompierii de la descarcerare au reușit doar de câteva minute să o scoată, după zeci de minute în care au intervenit pentru eliberarea ei. Femeia este în stare gravă și va ajunge pentru investigații și ajutor medical la spitalul din Bistrița, scrie bistriteanul.ro.

UPDATE: 20.25

Mai bine de o oră și jumătate s-au chinuit pompierii bistrițeni să o scoată pe femeia de 36 de ani dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Ea conducea regulamentar, spre Bistrița, mașina abia cumpărată. În urma impactului deosebit de violent autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, s-a răsturnat, a rupt un copac și a revenit apoi pe roți prinzând-o în capcană pe șoferiță. Cu greu a fost scoasă din mașină. Femeia, mamă a trei copii minori, este în stare critică. A fost anesteziată și intubată în timp ce se afla încă în mașină, în urma impactului suferind numeroase fracturi atât la nivelul mânilor și picioarelor, cât și la nivelul bazinului. Deocamdată starea femeii nu este stabilă, așa că momentan nu poate fi transferată către un centru de traume din Mureș sau Cluj.

Șoferița a fost supusă deja investigațiilor tomografice și, după ce starea ei se va stabiliza, va fi trimisă de urgență la o clinică de specialitate.

Timp de două ore și jumătate circulația pe drumul spre Cluj, între Șieu Măgheruș și Podirei a fost blocată, timp în care coloanele de mașini s-au întins pe câțiva kilometri.

Sursa: bistriteanul.ro
Sursa foto: bistriteanul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani