Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoritățile au găsit încă un cadavru de porc mistreț la Brăești

Autoritățile au găsit încă un cadavru de porc mistreț la Brăești

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Miercuri, 9 iulie 2014, a fost gasit inca un cadavru de porc mistret, tot pe raza localitatii Braesti, acolo unde la inceputul saptamanii autoritatile au descoperit cadavrele a sapte porci mistreti si a unui bursuc.

Animalul de astazi a fost gasit de paznicul fondului de vanatoare, care a alertat autoritatile. La fata locului au ajuns reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si cei de la Agentia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Botosani, care au ridicat cadavrul pentru analize, potrivit stiri.botosani.

Ca si in cazul celorlalte animale gasite moarte, autoritatile suspicioneaza, ca si cauza a decesului, o intoxicatie cu erbidice sau pesticide. Cadavrele animalelor au fost gasite in apropierea unui lan de grau, in zona fiind sute de hectare cultivate, care, din cate se pare, au fost erbicidate de curand.

Politistii au deschis o ancheta in cazul animalelor gasite moarte la Braesti pentru a stabili daca proprietarul terenului pe care s-a cultivat grau a facut erbicidarea cu respectarea tuturor procedurilor legale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani