Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anchetă după ce o elevă a unui liceu din județul Botoșani a fost bătută în plină stradă de alte două fete

Anchetă după ce o elevă a unui liceu din județul Botoșani a fost bătută în plină stradă de alte două fete

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O elevă a fost bătută cu sălbăticie pe stradă, la câţiva metri de liceu, în Dorohoi. Scena violentă s-a consumat în fața mai multor martori, care au trecut pe lângă fete nepăsători, fără să intervină.

Incidentul s-a produs miercuri, 23 ianuarie 2019, în apropierea Liceului „Regina Maria” Dorohoi, unde învaţă victima, Naomi, agresată de Claudia şi Diana. Una ditre agresoare o ţine de păr pe Naomi, apoi începe să o lovească cu sălbăticie. Din când în când, intervine şi cea de-a doua agresoare, cu pumni şi picioare. După incident s-a pornit o anchetă. Evenimentul a avut loc în afara orelor de curs și în afara unităților de învățământ. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit totul, însă eleva a fost bătută de celelalte două fete, fără ca niciun trecător să intervină și să le despartă.

Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că Inspectoratul Școlar a fost informat de acest incident și urmează ca în urma unor anchete să se ia măsuri împotriva elevelor bătăușe.

„La nivelul unității de învățământ, având în vedere că este sfârșitul semetrului I și vor fi consilii profesorale și consilii ale claselor, se vor lua și măsuri vizavi de acest incident. Fetele sunt într-un program de consiliere, sigur au fost chemați și părinții. Fapta s-a întâmplat săptămâna trecută, după care au intervenit zilele libere, însă, de astăzi, s-a demarat o anchetă la unitatea de învățământ. Consiliul clasei și consiliul profesoral pot hotărî și scăderea notei la purtare, în funcție de gravitatea faptei. Trebuie avut în vedere că fapta s-a întâmplat în afara orarului școlar și în afara incintei unității școlare, dar asta nu le disculpă de gestul pe care l-au făcut cu colega lor.”, a precizat Gabriel Hârtie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani