Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Amenzi de zeci de mii de lei pentru persoane care au încălcat autoizolarea

Amenzi de zeci de mii de lei pentru persoane care au încălcat autoizolarea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Conform Centrului Județean de Comunicare Botoșani, în ultimele 24 de ore, toate structurile de ordine și siguranță publică au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea criminalității.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, 261 de efective (echipe mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali ) au efectuat verificări pentru respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgență, ocazie cu care s-au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 în valoare de 16.200 lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu și o sancțiune în valoare de 10.000 lei pentru nerespecatrea măsurii de suspendare a activității a unui local public.

Totodată, Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani a executat misiuni de pază/ordine publică în zona celor trei locații de carantină (9 jandarmi) și au venit în sprijinul polițiștilor pentru însoțirea unui convoi care a tranzitat județul (2 jandarmi). Alți 78 de jandarmi s-au aflat la misiuni de ordine publică, iar 30 la paza și protecția obiectivelor din competență, la care accesul publicului este restricționat.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231508155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate. 

Alte decizii, precum și alte date de interes, vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani