Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aeroportul Ștefan cel Mare, locul de întâlnire între autoritățile și afaceriștii a două județe

Aeroportul Ștefan cel Mare, locul de întâlnire între autoritățile și afaceriștii a două județe

Categorie : Local

Consiliile Județene Botoșani și Suceava organizează miercuri, 28 octombrie, ora 18.00 la Aeroportul Ștefan cel Mare Salcea o întâlnire între autoritățile și oamenii de afaceri din cele două județe.

Tema principală a discuțiilor va fi despre oportunitățile pe care le va oferi redeschiderea aeroportului pentru dezvoltarea mediului de afaceri din regiune. Se va urmări promovarea aeroportului în vederea includerii acestuia în planurile de afaceri ale agenților economici din regiune.

Cu această ocazie se va prezenta planul de transformare al unor pavilioane și a Centrului Economic Bucovina în terminale de plecări și sosiri internaționale, precum și transport cargo Aeroportul Ștefan cel Mare se află la o distanță de cca. 35 km de municipiul Botoșani și reprezintă un obiectiv de infrastructură care va deschide noi oportunități de dezvoltare a mediului economic local și de atragere a investitorilor naționali și internaționali în regiune.

Consiliul Județean Botoșani prin Președintele Gheorghe Sorescu face pe această cale un apel la toți cetățenii județului Botoșani să rezerve călătorii începând cu 12 noiembrie a.c. pentru cursele TAROM cu destinația București. Planificarea unui număr cât mai mare de călătorii în perioada imediat următoare va reprezenta un factor primordial în stabilirea frecvenței curselor săptămânale ale companiei.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani