Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident violent! Copil rănit după ce un tânăr a scăpat de sub control un BMW

Accident violent! Copil rănit după ce un tânăr a scăpat de sub control un BMW

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un tânăr șofer de 23 de ani a reușit să facă bucăți autoturismul marca BMW la volanul căruia se afla. Accidentul a avut loc marți, 29 august 2017 în localitatea Stroiești a comunei Lunca. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive.

S-a izbit puternic într-un gard din fier beton de unde a ricoșat în alt gard, mai apoi a sărit peste un șanț, fiind în cele din urmă proiectat pe mijlocul străzii. Nefericită martoră la această cascadorie a fost o fetiță de 8 ani, nepoata șoferului, pentru care a fost solicitată de urgență o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Șoferul acuza lovituri în zona capului. El le-a spus polițiștilor ajunși la locul accidentului că s-ar fi ferit de fapt de un câine. Urmare a evenimentului, o bucată mare din gardul unei case a fost distrus dar și un indicator rutier cu semnul STOP, scrie botosaneanul.ro.

Autoturismul BMW este distrus aproape în totalitate, carosabilul fiind plin de bucăți din caroserie și bălți de ulei de motor.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani