Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident stupid: Și-a retezat degetul la mașina de transport valori

Accident stupid: Și-a retezat degetul la mașina de transport valori

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În data luni 18 decembrie, în jurul orei 10.00, a avut loc un eveniment în care a fost implicat numitul C. Dumitru, cu vârsta de 30 ani, angajat ca agent transport valori-casier la SC G4S CASH SOLUTIONS SRL, BUCUREŞTI.

Aflându-se în timpul programului de lucru, agentul de transport valori C.D., după îndeplinirea atribuţiilor funcţionale pentru clientul Alpha Bank din Botoşani, la urcarea în autospecială, s-a accidentat la mâna stângă prin retezarea vârfului degetului mare de către sistemul de închidere a uşii din compartimentul „Tezaur” al auto blindatei de transport valori.

Iniţial, agentul de transport valori a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, după care, a fost transferat şi internat la Spitalul de Urgenţă Suceava, pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.

Evenimentul soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederile Legii 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G.1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii 319/2006.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani