Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident în apropiere de Uvertura Mall: Un motociclist a intrat direct într-un autoturism - FOTO

Accident în apropiere de Uvertura Mall: Un motociclist a intrat direct într-un autoturism - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident în apropiere de Uvertura Mall. Un bărbat care se afla pe o motocicletă Honda s-a izbit puternic într-un VW Touareg și a rămas pe asfalt, fără cunoștință.

Motociclistul se deplasa pe Calea Naţională, dinspre Piaţa Mare către Mall. În faţa sa, pe banda a doua, era un VW Touareg, condus de Dumitru Arpinte, fostul director al Bancpost Botoşani. Din spusele unui martor care venea din sens opus, se pare că șoferul de pe mașina de teren nu se afla în mișcare, fiind oprit pe a doua bandă, lângă o mașină parcată. Din spate venea motociclistul care s-a angajat în depășire, dar a alunecat pe șinele de tramvai cu roata din spate și a fost aruncat în Touareg.

În urma impactului, bărbatul de pe motocicletă, în vârstă de 35 de ani, a fost aruncat pe asfalt şi nu s-a mai mişcat, acesta fiind inconştient. Martorii au sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp o Ambulanţă. După ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, motociclistul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe. Victima, a fost diagnosticat cu contuzie la coloana cervicală, contuzie toracică şi abdominală.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii. Aceştia l-au testat pe şoferul maşinii de teren cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani