Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ACCIDENT GRAV! Camion lovit de tren la Dorohoi – FOTO

ACCIDENT GRAV! Camion lovit de tren la Dorohoi – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Dorohoi. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului și-a trimis mai multe echipaje la fața locului. Se pare că este vorba despre un tren deraiat.

Accidentul a avut loc miercuri, 21 august 2019, pe strada Colonel Vasiliu din Dorohoi. Impactul a avut loc între un tren care circula pe ruta Dorohoi – Iași și un autocamion plin cu cereale. În urma impactului camionul care era încărcat cu grâu s-a răsturnat, acesta fiind lovit în partea din spate, la remorcă. Din fericire, șoferul a scăpat fără a avea traumatisme majore. În tren se aflau 30 de călători care s-au autoevacuat, însă niciunul dintre aceștia nu a fost rănit. Singura victimă a fost șeful de tren care a primit îngrijiri medicale de la echipajul medical de pe ambulanța SAJ ajunsă la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Pompierii dorohoieni au sosit la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, cu un ofițer și șase subofițeri. Aceștia au deconectat bateria, au sablat carosabilul și s-a îndepărtat orice pericol de explozie sau incendiu.

La fața locului au ajuns și polițiștii care l-au testat pe șoferul autocamionului, rezultatul fiind negativ. În continuare aceștia fac cercetări și măsurători la locul accidentului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Atât strada Colonel Vasiliu, cât și calea ferată, rămân blocate până se va reuși repunerea trenului pe șine, respectiv ridicarea autocamionului și strângerea grâului de pe carosabil.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani