Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A rămas fără casă într-un moment de neatenţie, după ce a aprins focul cu benzină

A rămas fără casă într-un moment de neatenţie, după ce a aprins focul cu benzină

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Ziua de 13 decembrie s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru o femeie de 69 de ani din comuna Ripiceni. Femeia şi-a incendiat bunurile din locuinţă în timp ce încerca să aprindă focul cu benzină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului puţin după ora 10.00.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Garda de Intervenţie Ştefăneşti şi pompierii voluntari din comună, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile aflate într-o cameră şi holul casei, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte încăperi. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră.

Au ars: trei uşi, un geam, veranda holului, un şifonier, articole de îmbrăcăminte, un televizor, valoarea bunurilor distruse fiind estimată la cca. 10.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu, pompierii vă reamintesc faptul că este interzisă aprinderea focului utilizându-se lichide inflamabile.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani