Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„ZIUA PORŢILOR DESCHISE” la Centrul de Formare ABC Botoșani

„ZIUA PORŢILOR DESCHISE” la Centrul de Formare ABC Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant
Centrul de Formare ABC SRL din Botoșani organizează „ZIUA PORŢILOR DESCHISE“ vineri, 27 septembrie 2019, ora 12.00.
Sunteți aşteptaţi la sediul firmei, situat pe Strada Bulevardul George Enescu nr. 22, spațiul E, din județul Botoșani, între orele 12:00 – 14:00, unde veți putea face cunoştinţă cu elevii și formatorii firmei noastre, iar cei interesați vor primi oferta de formare profesională a societății noastre.
Centrul de Formare ABC SRL, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Schema de ajutor de stat România Start Up Plus, - ”Let's Start Up Afacerea Ta!” își desfășoară activitatea în scopul de a oferi membrilor comunității posibilitatea de a participa la programe de formare profesională continuă, oferind cursuri de calificare, perfectionare, specializare, ucenicie în meserii și ocupații relevante pe o piață a muncii în continuă schimbare.
Echipa noastră de lectori oferă beneficiarilor serviciilor noastre posibilitatea de a dobândi competențe în diferite meserii și ocupații.
Cursurile organizate de Centrul de Formare ABC se finalizează, după susținerea examenelor cu dobândirea de certificate de calificare sau absolvire, după caz. Documentele eliberate beneficiarilor se află sub egida Ministerului Educației și a Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale iți sunt recunoscute în Uniunea Europeana.
Prin aceste activități dorim să venim în întâmpinarea nevoilor persoanelor implicate în piața forței de muncă care încearcă să găsească o cale de integrare, conform pregătirii lor.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani