Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Senator Doina Federovici: „Felicit întreaga echipă a IȘJ Botoșani pentru reușita acestui proiect”

Senator Doina Federovici: „Felicit întreaga echipă a IȘJ Botoșani pentru reușita acestui proiect”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Senatorul Doina Federovici a fost prezentă ieri, 22 noiembrie 2013, la Hotel Belvedere din Botoșani, alături de aproximativ 200 de profesori, directori de școli și inspectori școlari din aproape toată țara.

Aceștia s-au întâlnit în cadrul Conferinței Finale din cadrul proiectului „Formarea continuă a profesorilor de limba română în societatea cunoaşterii”, cod contract: POSDRU/87/1.3/S/63576. Conferința se desfășoară în perioada 21-24 noiembrie 2013.

„Fără intenția unui laudatio, nu pot să nu felicit întreaga echipă de la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani pentru reușita acestui proiect și, mai ales, pentru că a izbutit să îl facă să renască. Știm, toți cei prezenți, astăzi, în această sală, că, la un moment dat, finalitatea proiectului părea doar un vis frumos. Cred că o dovadă a profesionalismului și a seriozității celor direct implicați a fost tocmai transformarea acestui vis în realitate. Prin rezultatele proiectului care se închide zilele astea, la Botoșani, dar și prin altele derulate, cu același patos, școala românească a început tranziția de la prezervarea conservatorismului la pasiune și creativitate, de la stagnarea dramatică în cutumele unei abordări retrograde la adaptabilitate și modernitate, fără ignoranță, fără distorsiuni și, mai ales, fără o paradigmă populistă, învățământul românesc se poate împleti cu performanța și evoluția.”, a declarat pentru Dorohoi News, senatorul Doina Fedrovici.

Obiectivul proiectului, desfășurat în perioada octombrie 2010 – noiembrie 2013 (30 de luni), este formarea și dezvoltarea competențelor cadrelor didactice din aria curriculară „Comunicare” de a implementa un curriculum și dezvoltarea profesională continuă a acestora pe componenta instruirii diferențiate a elevilor. Sursa : DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani