Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Școală Profesională la Vlăsinești inaugurată de inspectorul general școlar

Școală Profesională la Vlăsinești inaugurată de inspectorul general școlar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2015-2016 în comuna Vlăsinești a oferit celor prezenți două repere unice din viața învățământului vlăsineștean.

Este pentru prima dată când în comuna Vlăsinești, funcționează o școală profesională cu profil  - mecanic agricol, iar pentru a sublinia importanța acestei instituții de învățământ, deschiderea oficială a fost consfințită de către inspectorul general școlar, doamna prof. Mihaela Huncă, care dealtfel a transmis mesajul de deschidere a noului an școlar.

„Este una dintre cele mai frumoase zile din calitatea mea de primar, deoarece astăzi s-a îndeplinit una dintre promisiunile făcute, de a deschide o școală profesională în comună, un domeniu necesar pentru întreaga zonă și iată că cele 25 de locuri sunt total ocupate de elevi care provin din Vlăsinești și alte 3 comune învecinate. Astfel consider că este una dintre cele mai mari realizări, ținând cont că ne referim la educație, la formare profesională, de fapt la viitorul nostru. Mulțumesc doamnei inspector general pentru prezența la deschiderea oficială și pentru sprijinul acordat pentru înființarea acestei noi structuri școlare” a declarat primarul comunei VLĂSINEȘTI, domnul TRUFIN Lucian.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani