Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Săptămâna Educației Globale la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” - Împreună pentru șanse egale - FOTO

Săptămâna Educației Globale la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” - Împreună pentru șanse egale - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Miercuri, 18 noiembrie 2015, în cadrul Săptămânii Educației Globale, care anul acesta are ca temă Egalitatea trebuie să fie reală, elevi din clasele a VII-a C, a VI-a A și a V-a B de la Școala Gimnazială Grigore Antipa, le-au făcut o vizită tinerilor care învață la Liceul Tehnologic Special Sfântul Stelian din Botoșani.

Sub îndrumarea doamnelor profesoare Florica Enea (diriginte al clasei a VII-a C), Carmen Sandu (diriginte al clasei a VI-a A), Diana Haralamb și Oana Elena Răileanu, aceștia au organizat o activitate prin care au urmărit să le aducă un zâmbet pe buze elevilor de la Liceul Sfântul Stelian.

Fiecare elev a pregătit câte un mic dar cu fructe, dulciuri și alte alimente pe care l-au oferit unuia dintre copiii școlii gazdă. A urmat apoi o prezentare a unor desene și a unor creații literare în versuri și în proză realizate de școlari, prin care aceștia au exprimat propria viziune asupra egalității de șanse în societatea contemporană.

Elevii de la Liceul Sfântul Stelian i-au ascultat cu interes și au fost încântați de faptul că au avut ocazia să-și facă prieteni noi.

La final, elevii școlii gazdă le-au mulțumit oaspeților și au promis că vor onora invitația celor de la Școala Grigore Antipa de a veni la rândul lor în vizită. (Profesor Răileanu Oana Elena, membru al Comisiei pentru promovarea imaginii școlii)

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani