Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Premiul II pentru Botoşani, la Concursul naţional „Parteneriat educațional – prezent şi perspective” - FOTO

Premiul II pentru Botoşani, la Concursul naţional „Parteneriat educațional – prezent şi perspective” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

În perioada 8-11 iunie 2017, s-a desfăşurat la Sulina, în județul Tulcea, Concursul Naţional de Proiecte ale Consiliilor Elevilor „Parteneriat în educație, prezent şi perspective”, ajuns în acest an la cea de-a XVII-a ediție. Activitate este inclusă în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2017, reunind reprezentanţii consiliilor judeţene ale elevilor din 33 de județe din ţară, care au prezentat şi susţinut în faţa juriului 37 de proiecte, cele mai reprezentative implementate în ultimul an.

Analog edițiilor anterioare, la eveniment au participat reprezentanții elevilor și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, precum Inspector general prof. dr. Daniela Călugăru și prof. Cătălina Ghendea, dar și inspectori educativi și directori ai Palatelor Copiilor din țară.

Inițiativa organizării unui eveniment național dedicat parteneriatului în educație aparține școlii tulcene, dorind să atragă atenția asupra unei realități: necesitatea educării elevilor în spirit european. Proiectul reușește să întărească convingerea că rolul Consiliului Elevilor crește în ceea ce privește dezvoltarea elevilor în spiritul echipei și colaborării deschise, factori esențiali în educație.

Și în acest an, județul Botoșani a fost reprezentat cu succes. Cezara Mîndrescu, președinte al Consiliului Județean al Elevilor din Botoșani, elevă la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, a prezentat în fața comisiei proiectul „Sănătate prin Mișcare”, proiectce a avut drept scop promovarea unui stil de viață sănătos şi fortificarea organismului prin intermediul activităţilor sportive. Eleva a fost însoţită de doamna Inspector școlar pentru educație permanentă și activități extrașcolare, prof. Otiliea Sandu, ISJ Botoşani.

Meritele nu au întârziat să apară, aceasta aducând în județul nostru un merituos premiu II, alături de multe laude și aprecieri.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani