Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihaela Huncă prezentă la Dorohoi și Hilișeu-Horia pentru a întâmpina primele microbuze școlare sosite în județ - FOTO

Mihaela Huncă prezentă la Dorohoi și Hilișeu-Horia pentru a întâmpina primele microbuze școlare sosite în județ - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

După ce Guvernul României a aprobat repartizarea a încă 42 de microbuze şcolare pentru județul Botoșani, acestea încep să ajungă la destinație.

Vineri, 31 iulie 2015, Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ Botoșani, a fost prezentă în localitatea Hilișeu-Horia pentru a inaugura primul microbuz școlar din lotul celor 42, ajuns în județ.

„Este un moment foarte important pentru comunictatea noastră și putem să spunem că suntem extraordinar de fericiți pentru realizarea de care ne bucurăm cu toții și ne bucurăm începând de astăzi. Acest lucru este posibil datorită muncii unei echipe extraordinare în frunte cu doamna inspector general Mihaela Huncă, alături de doamna senator Doina Federovici și de domnul deputat Andrei Dolineaschi. Bineînțeles mulțumim Guvernului României pentru faptul că s-au gândit să ofere aceste microbuze pentru județul Botoșani, microbuze ce sunt foarte utile și ai noștri elevi vor putea să se deplaseze la școală și să participe la tot felul de activități educative cu un mijloc de transport propriu și modern.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ioan Butnaru, primarul comunei Hilișeu-Horia.

Aici, Mihaela Huncă a fost întâmpinată pe lângă oficialitățile comunei și de un grup de copii care erau foarte fericiți de faptul că au primit acest microbuz. Imediat ce i-au mulțumit șefei IȘJ Botoșani, copiii nu au mai rezistat și au intrat în microbuz pentru a-l analiza.

„Încă o dată Guvernul României a demonstrat că educația este pe primul loc nu numai la modul declarativ ci și prin acest gest de a aduce în județul nostru, în învățământul botoșănean, 42 de microbuze școlare necesare pentru a facilita accesul la educație a copiilor. Acesta a fost un gest pe care noi îl prețuim, alături de toți reprezentanții comunității. Efortul a fost al tuturor, noi am avut o situație centralizată pe care am înaintat-o reprezentanților guvernului. Țin să reamintesc faptul că mulțumim Guvernului României pentru că dorește ca și copiii din județul Botoșani să beneficieze de condiții bune pentru activitatea didactică și procesul instructiv-educativ și astfel putem spera la o educație de calitate în învățământul botoșănean.”, a declarat pentru Dorohoi News, Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școla Județean Botoșani.

De la Hilișeu-Horia, Mihaela Huncă s-a deplasat la Dorohoi unde a sosit un alt microbuz din lotul de 42 aprobate de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării. Aici șefa IȘJ a fost întâmpinată de primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu și oficiali ai administrației locale.

„Sunt foarte mulțumit de faptul că municipiului dorohoi i-a fost repartizat un microbuz școlar pe care l-am primit la Primăria Municipiului Dorohoi și de serviciile acestui microbuz vreau să beneficieze cât mai mulți copii din toate școlile dorohoiene pentru activități specifice. Prin aceste activități mă refer atât la deplasarea pentru participarea la orele de curs cât și la alte activități recreative, educaționale, artistice și sportive.acest lucru este benefic pentru învățământul dorohoian și așa după cum am mai spus-o marele mrit pentru această realizare îi aparține doamnei inspector general Mihaela Huncă pentru că a susținut necesitatea acordării județului Botoșani a unui număr de 42 de microbuze școlare, ceea ce va duce la eficientizarea învățământului din aceată zonă și chiar am rămas plăcut surprins că acest lucru chiar a fost realizat. De asemena mulțumesc Guvernului României pentru că a aprobat acest lucru, mulțumesc celor din Ministerul Educației și din Ministerul Dezvoltării pentru că fără aprobările acestora nu se putea.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani